Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν  στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.. Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των μαθητών στους διαγωνισμούς, δείχνουν το υψηλό ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά  που διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά  «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και πήραν το εισιτήριο για την τρίτη φάση «Ο Αρχιμήδης»

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι παραπάνω μαθητές θα κληθούν να διαγωνισθούν στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 24 Φεβρουαρίου 2024, για να επιλεγούν, μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην 41η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2024), στην 65η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ιούλιος 2024), στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2024) και στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Κοριτσιών (Απρίλιος 2024).

Ο (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά  «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», για την Δυτική Μακεδονία θα διεξαχθεί στην Κοζάνη, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο 6o Γυμνάσιο Κοζάνης (Αηλιόστρατας 21).

Θερμά συγχαρητήρια και στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στην δεύτερη και τελευταία φάση του τοπικού διαγωνισμού  «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» 2024

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X