Στην Ελβετία η πρωταθλήτρια Γιούνγκ Μπόις θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Τουρκίας, Γαλατασαράι σε μία αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Η ομάδα από την Ελβετία έχει κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της. Έχοντας δώσει 5 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Ελβετίας η ομάδα του Πάτρικ Ράμεν δεν έχει ούτε μία νίκη αλλά μόνο 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η εικόνα της είναι αρκετά προβληματική κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ μπροστά έχει ποιότητα. Το ρόστερ της έχει πολλές ελλείψεις κυρίως μεσοαμυντικά και αναμένεται ενίσχυση μέχρι το τέλος του μεταγραφικού παζαριού.

Από την άλλη η Γαλατάσαραϊ αποτελεί για ακόμα μία χρονιά την πιο ακριβή ομάδα στο τουρκικό ποδόσφαιρο και ίσως την πιο πλούσια από τις ομάδες εκτός των μεγάλων πρωταθλημάτων. Η ομάδα πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα βάζοντας από κάτω τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο στην Ευρώπη απογοήτευσε καθώς έμεινε εκτός από τη τσεχική Σπάρτα Πράγας. Ο σύλλογος φέτος θέτει ως στόχο και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Στοίχημα αποτελεί η αμυντική εικόνα της ομάδας, καθώς δείχνει αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Στο πρωτάθλημα έχει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ 2-1, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις αγώνων η «Τσιμ-Μπομ» είναι εκείνη που εκκινεί από θέση ισχύος για την αναμέτρηση αυτή. Η ομάδα από την Ελβετία θα προσπαθήσει να αντιδράσει αλλά σύμφωνα με την εικόνα της ως τώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Επιλογή μας είναι η νίκη της Γαλατά στο 1.83.

X