Ο chef Νίκος Κυψίδης μιλάει για την μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο Athens Street Food Festival

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου, φιλοξένησε τον Νίκο Κυψίδη – Chef, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Athens Street Food Festival, παρουσιάζοντας ένα street food project που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Παρέα με τον Χρήστο Μοίρα, ετοίμασαν ένα μενού που είχε μέσα από ναπολιτάνικη pizza και panuozzo με εκλεκτά υλικά, τρούφα Γρεβενών και κρόκο Κοζάνης μέχρι κέτσαπ πιπεριάς Φλωρίνης, αλλά και banoffee.

Μια ομάδα του νεοσύστατου, Β ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδος σε εκδρομή στη Νιγρίτα Σερρών το 1991 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

Τόσο ο μεγάλος αριθμός των ηλικιωμένων, όσο και οι μεγάλες αποστάσεις στην πόλη, επέβαλαν την ανάγκη σύστασης και 2ου ΚΑΠΗ, σε τέτοιο σημείο ώστε, να

Read More »

Τι ισχύει για την καθιέρωση των χρονικών ορίων εργασίας των εργαζομένων στην εστίαση

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος , μετά από ερωτήματα πολλών συναδέλφων του, διευκρινίζουν τα παρακάτω, που αφορούν τις

Read More »

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Πρώτη Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση στο  Κουρί

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης διοργανώνει την πρώτη καλοκαιρινή κατασκήνωση για επαγγελματίες της σκηνικής πράξης ανεξαρτήτως ηλικίας, και απόφοιτους σχολών παραστατικών τεχνών. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, χορευτές

Read More »

Μαθητές σχολείων ανακαλύπτουν τη γεωλογική κληρονομιά στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών – Κοζάνης

Με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και διάθεση για εξερεύνηση, εκατοντάδες μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται από το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών

Read More »
X