Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ) ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι άρχισε η τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε πάλι η λειτουργία της.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες οδοί της πόλης όπου δεν λειτουργεί, προσωρινά, λόγω της ύπαρξης διαρροών, τις οποίες η ΔΕΥΑΚ φροντίζει ήδη να αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση στις οδούς:

– Καπετάν Άγρα, Παπασιώπη, Γράμμου και Μεταμορφώσεως, στην περιοχή της Νομαρχίας. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.

– Αμυγδαλέων, Δερβενακίων, Μακεδονίας, Καπ. Περιστέρα, Νικοπόλεως, Εφέσσου, Έλλης, Μιχαήλ Άγγελου, Νικ. Φωκά, Βασιλικής, Ασημοχωρίου, Β. Ηπείρου, Πύρρου , Σαράντα Εκκλησιών, Τσαρούχη και Ιανού, στην περιοχή Ηπειρώτικα. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.

– Ολύμπου από Αρχελάου και πάνω, Αρχελάου, Ζήση Σωτηρίου, Πολυζούλη, Ιερολοχιτών, Αθηνάς, Ν. Δελιαλή και Λιούφη, συην περιοχή της Πλατείας Λασσάνη. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα.

 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X